Дербито между Милан и Интер определено ще бъде черешката на

...
 Дербито между Милан и Интер определено ще бъде черешката на
Коментари Харесай

Интер ще опита да нанесе първа загуба на Милан през сезона

 Дербито сред Милан и Интер несъмнено ще бъде черешката на тортата в кръга от италианската Серия А. Мачът е довечера е от 19:00 часа и ще бъде предавана директно в ефира на MAX SPORT 3 HD.

" Росонерите " са сегашни първенци, свалили от върха точно градския си противник. Милан влизат в това дерби без загуба от началото на сезона след две победи и две равенства, като последното беше против Сасуоло - 0:0. Преди това отборът, воден от Стефано Пиоли надви вкъщи против Удинезе с 4:2 и Болоня с 2:0, само че се препънаха в Бергамо против Аталанта - 1:1. Така Милан изостава с точка зад безконечния си противник. Контузени са Ибрахимович, Ребич, Ориги и Крунич.

„ Всички мачове са разнообразни. Утрешният няма да има нищо общо с този против Сасуоло. Ще продължим да прилагаме нашите игрови правила, като ще се нуждаем от огромно качество. Това ще бъде уравновесен сезон, в който доста тимове ще играят за успех в края на акцията. Утре ще се срещнат два тима, които взаимно се познават добре. Дербито си е дерби. Очаквам мач с огромни дуели. Който завоюва множеството от тях, ще има по-голям късмет да победи и в дуела ", съобщи Пиоли преди срещата.

Интер потегли с три победи - много сложна победа с 2:1 на старта против Лече с гол в 95-та мин. на Дъмфрис, а след това записа две спокойни победи срещу Специя с 3:0 и над Кремонезе с 3:1, само че сред тях в трети кръг мъчително 1:3 в Рим на Олимпико от Лацио, някогашният отбор на треньора Симоне Индзаги. 

През сезон 2019/20 и двете победи, освен това безапелационни, бяха за Интер - 2:0 и 4:2. През 2020/21 двата отбора си размениха по един триумф - 2:1 за Милан и 3:0 за " нерадзурите ". През предишния сезон на " росонерите " стигнаха единствено до 1:1 в първата среща, а по-късно завоюваха с 2:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР